بال مرغ کارائیب با پختی متفاوت + عکس

بعد از ۶ ساعت بالها رو از یخچال درآورده و از پلاستیک خارج می کنیم در سینی فر دو عدد کاغذ مخصوص فر گذاشته (کاغذ پوست) و بالها رو بین اونا می چینیم…

 

بال مرغ کارائیب با پختی متفاوت

 

مواد لازم

فلفل قرمز تند = ١ عدد

سویا سس = ۴/١ فنجون

عسل = ۴/١ فنجون

شکر قهوه ای = ۴/١ فنجون

شکر معمولی = ٢ ق س

تخم رازیانه = ٢ ق چ

فلفل مشکی = ١ ق س (در صورت دلخواه میشه مقدار اون رو کم کرد)

ادویه مخصوص کارائیب (allspice یا همون فلفل جامائیکایی) = ٢ ق س (در مورد طعم ادویه و جانشین اون توضیح می دم)

آویشن = ٢ ق چ

پودر زنجبیل = ١ ق چ

سیر خرد شده = ۴ حبه

پیازچه خرد شده = ۴ عدد

سرکه سیب = ۴/١ فنجون

آبلیمو = ۴/١ فنجون

آب پرتقال = ۴/١ فنجون

بال مرغ = ۵/٢ الی ٣ کیلو

روش درست کردن:

همه مواد رو در مخلوط کن ریخته و خوب با هم مخلوط می کنیم. بعد ٣/١ ازمواد رو ورداشته و به بغل دستی می ذاریم و بالای مرغ رو با ٣/٢ باقی مونده از مواد خوب مخلوط کرده و در پلاستیک مخصوص غذا (میشه از زیپ کیپ هم استفاده کرد) ریخته و به مدت ۵ الی ۶ ساعت در یخچال می ذاریم.

٣/١ از موادی که نگه داشته ایم رو روی حرارت گذاشته تا قوام پیدا کرده و غلیظ شه.

بعد از ۶ ساعت بالها رو از یخچال درآورده و از پلاستیک خارج می کنیم در سینی فر دو عدد کاغذ مخصوص فر گذاشته (کاغذ پوست) و بالها رو بین اونا می چینیم و بعد سینی رو در فری که از قبل با ٢٠٠ درجه سانتی گراد گرم شده می ذاریم، ١۵ الی ۲۰ دقیقه زمان می دیم و بعد سینی رو از فر درآورده کاغذ دور مرغا رو ورداشته مابقی سسی رو که گذاشتیم تا غلیظ شه روی مرغا می ریزیم و سینی رو دوباره ١۵ الی ٢٠ دقیقه در فر می ذاریم .

 

 

جمع آوری : آلامتو

غذا با مرغ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *