با کیک‌های تی‌اس خاطرات خود را شیرین کنید

یکی از جاهای شلوغ شهرهای بزرگ، کافه ‎های اون هستن. جایی واسه دید و بازدید، خلوت کردن، برگزاری جلسه های غیررسمی، مراوده و دورهمی و حتی برگزاری جشن های کوچیک اما مهم. شما واسه انتخاب یه کافه ی خوب و مناسب به چه فاکتورهایی دقت می کنین؟ محل اون؟ دنجی و طراحی فضای اون؟ یا نکات دیگه؟ مطمئن هستیم اگه این موارد هم واسه شما مهم نباشن اما حتما کیفیت و تنوع منوی کافه موردیه که خیلی راحت از کنار اون نمی گذرید و به اون دقت زیادی می کنین.

پس اگه شما صاحب یه کافه هستین، وظیفه دارین واسه مشتری خود منوی خوب، خوشمزه و باکیفیتی رو جفت و جور کنین. و یادتون نره که مشتریان حتما به دنبال کافه ای با حال مناسب می گردند. پس اولین قدم شما انتخاب جاییه که منوی کافه تون رو با اجناس عالی پر کنه.

یکی از خوراکی های رایجی که در کافه ها عرضه می شه، شکل های جور واجور کیک ها هستن. شکل های جور واجور چیزکیک، براونی، کیک های هویج و آلبالو، ترامیسو، کیک های شکلاتی و نمونه های دیگه. اگه شما به دنبال نمونه ای باکیفیت و خوش طعم از این کیک ها هستین، ما به شما کیک های تی اس رو پیشنهاد می کنیم. این کیک ها در کارخانه و به صورتی به طور کامل مکانیزه و روزانه تولید می شن. کیک تی اس از تک و توک شرکت های دارنده پروانه های بهره ورداری در مورد تولید شکل های جور واجور کیک و شیرینی (خشک و تر) است که به سرعت جایگاه مناسب خود رو در میان مصرف کنندگان کلی و جزئی پیدا کرده و این روزا سخت در تلاشه این جایگاه رو با بالا بردن تنوع و کیفیت اجناس خود، ارتقای بیشتری دهد.

یکی از خصوصیات روشن تی اس تنوع بسیار بالای اجناس اون هستش. بیشتر از ۳۰ مدل کیک تر و خشک که به زودی چند مدل کیک و شیرینی خیلی کم پیدا در ایران هم به این لیست جور واجور اضافه می شه. الان شکل های جور واجور کیک های شکلاتی، میوه ای، چیز کیک و مافین در این مرکز صنعتی تولید می شه که هر کدوم از اونا محبوبیت زیادی میان مشتریان کافی شاپ ها، رستوران ها و بقیه اماکن عمومی واسه خود جفت و جور کرده ان. علاوه بر اون، خط تولید کارخانه این انعطاف رو هم داره که در صورت دریافت سفارشی جدید، واسه محصولی خاص که در لیست تولیدات کارخانه موجود نیس، به سرعت اون رو تولید کنه. از طرفی مواد اولیه مورد استفاده در تولید این کیک ها جز تازه ترین و مرغوب ترین مواد موجود در بازاره، مثلا شکلات به کار رفته در کیک های تی اس از نوع «بلکودا» تولید شده در کشور بلژیکه که از بهترین ها به حساب میاد.

امتیاز بزرگ دیگه واسه کیک های تی اس اینه که به صورت روزانه و براساس سفارش های موجود تولید می شن. واحد فروش این برند به صورت روزانه سفارش ها رو جمع بیاری می کنه تا هر روز عصر چرخه تولید این برند راه افتاده و اجناس سفارش شده رو واسه فردا صبح آماده کنه. پس در این شرکت هیچ محصولی بدون سفارش رسمی تولید نمی شه و هیچ کدوم از این تولیدات ذخیره و انبار هم نمی شن.

علاوه بر کافی شاپ ها، کیک های تی اس در جاهای دیگه هم مشتریان و طرفداران خود رو دارن. رستوران ها، سفره خونه های سنتی، بوفه ها، هتل ها، مجموعه های ورزشی، بیمارستان ها و تالارهای جشن و مهمانی از این دسته هستن.

شما می تونید واسه جفت و جور اجناس تی اس به قنادی یا سایت ناتلی مراجعه کنین. البته این طور نیس که اگه شما خریدار معمولی بودین و فقط واسه مصرف خود خواهان اجناس تی اس بودین، براتون گزینه ی خریدی وجود نداشته باشه. شمام می تونید یا با مراجعه ی حضوری به قنادی ناتلی یا با سر زدن به سایت این قنادی مبادرت به خرید کیک های مورد علاقه ی خود کنین. ما به شمام پیشنهاد می کنیم این کیک ها رو به عنوان دسرهایی خوشمزه از دست ندین. حتما با یه دفعه امتحان کردن اون ها از طرفداران همیشه گی این کیک ها میشین. همون طور که مشتریان کافه هایی که کیک تی اس رو یه دفعه امتحان کرده باشن در مراجعه های تکراری بعدی خواهان یکی دیگه از کیک های شکلاتی، میوه ای، چیزکیک های جور واجور، مافین، تارت و پای، موس و ترامیسو تی اس می شن.

دوستان عزیز یادتون نره که شما می تونید با کیک های تی اس خاطرات خود رو شیرین کنین.

روش درست کردن کیک وارونه کرنبری

روش درست کردن کیک کلم عربی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *